Oferim o solutie completa : strategie , metodoa , tehnologie , mijloace de comunicare , logistica , instruire , suport – o mica afacere „la cheie” .

Lucrezi in vanzari? Ofera clientilor tai si alte produse/servicii si genereaza venituri suplimentare – Formare, training si acreditare gratuita!

Oferim:

  • formare, training si acreditare gratuita!

  • comisioane pentru intermedierea contractarii in domeniul furnizarii de energie si gaze naturale .

  • oferte avantajoase pentru client, facturi mai mici la energie si comisioane din fiecare vanzare

  • fara target!

Daca ai deja un portofoliu de clienti, acestia pot beneficia din partea ta de un serviciu suplimentar

Ce trebuie sa fac? –Sa studiezi materialele pe care ti le trimitem, sa incerci sa asimilezi informatiile, sa participi la un curs online dupa care vom efectua o verificare a cunostintelor in urma careia vei fi acreditat.

In ce consta? – Intermediere in contractarea serviciilor de furnizare energie si gaze naturale precum si alte produse sau servicii .

De ce ar accepta clientii? – Ofertele promovate sunt mai avantajoase decat ofertele furnizorilor traditionali precum si serviciile adiacente sunt mai calitative .

Cum sunt platit? – Efectuam raportari saptamnale si lunare si in functie de rezultatele obtinute se calculeaza comisioanele pentru fiecare produs si serviciu contractat .

Noi iti punem la dispozitie absolut tot cea ce este nevoie , pentru a putea incepe . Asiguram formare si training necesar pentru acreditare precum tot suportul necesar pentru aceasta activitate .

Daca vrei sa afle mai multe , iti poti lasa datele de contact unde putem lua legatura cu tine pentru a stabili o intalnire.

Contact